Ons assortiment scheepsverwarming

In onze Caminus serie vindt u een groot aantal modellen olie gestookte scheepsverwarming, variërend in capaciteit, afmeting en de optie tot warmwatervoorziening. Voor ieder jacht of schip tot 40 meter en beroepsvaartschepen is er een geschikt systeem voorhanden. Onze systemen zijn daarnaast ook zeer geschikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld stacaravans, woonboten of horse trailers.

Onze modellen

Wij produceren en verkopen de Caminus 10, 15, 20, 30 en 40 (getal = capaciteit in kW). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een schoorsteenset voor de zijuitlaat van de scheepsverwarming en eventueel aanvullende benodigdheden als radiatoren, convectoren, vloerverwarming en overige CV installatiematerialen.

Type 1: De Caminus CV-ketel zonder warmwatervoorziening is een compacte ketel met een body van plaatstaal (plaatje ernaast).

Type 2: De Caminus CV-ketel met warmwatervoorziening is leverbaar in twee modellen: een CV-ketel met boiler (40, 60 & 80 liter) en een combiketel met ingebouwde warmwatervoorziening. De CV-ketel met boiler heeft als grote voordeel dat u direct kunt beschikken over een grote hoeveelheid warm water. De combiketel neemt daarentegen minder ruimte in beslag.

Beide ketels zijn voorzien van een eenvoudig te bedienen display. U kunt hiermee zeer eenvoudig de watertemperatuur instellen (traploos). De warmtewisselaar is van roestvaststaal en dus onderhoudsvrij.

Klik hier voor meer informatie over de prijs, afmetingen en technische gegevens van onze modellen scheepsverwarming.

Onze showroom

Wij laten u graag de verschillende modellen scheepsverwarming zien. Bel nu naar +31 (0)183-610 211 om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. En mocht u in de buurt van Gorinchem (Zuid-Holland) zijn, dan kunt u altijd spontaan langskomen.