Onze service

Goede en betrouwbare service leveren, zowel voor als na de aankoop van uw scheepsverwarming, vinden wij vanzelfsprekend. Doordat wij het gehele proces van ontwerp tot installatie in eigen hand hebben, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Advies bij de keuze voor uw scheepsverwarming

Welk verwarmingssysteem voor u de beste keuze is, is afhankelijk van een aantal factoren.  Wij kunnen voor u de benodigde capaciteit van de CV-ketel berekenen en bouwpakketten samenstellen met radiatoren, convectoren, vloerverwarming en/of overige CV installatiematerialen. Desgewenst kunnen wij voor u de complete installatie inclusief montage verzorgen.

Wij komen graag bij u aan boord om u inzicht te geven in de mogelijkheden en een offerte op maat te maken.

Storingen aan uw scheepsverwarming

Mocht er sprake zijn van een storing, dan kunt u ons altijd bellen. Wij verhelpen de storing zo spoedig mogelijk, waar u ook afgemeerd ligt in Nederland.

Onderhoud

Om in goede conditie te blijven, heeft scheepsverwarming onderhoud nodig. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw CV-ketel na een onderhoudsbeurt weer als nieuw functioneert. Wij adviseren u om het volgende onderhoudsschema aan te houden:

  • gebruik in vaarseizoen: eens per twee jaar een servicebeurt
  • permanent gebruik: jaarlijks een servicebeurt

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor advies of een onderhoudsbeurt? Bel dan naar +31 (0)183-610 211 en wij helpen u graag verder.