UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Eigen productie in Nederland

Eigen productie in Nederland

Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud

Storingservice

Storingservice

UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Post Marine Heating B.V. is een nuchter en innovatief familiebedrijf dat kan bouwen op meer dan veertig jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van olie gestookte verwarmingssystemen voor de plezier- en beroepsvaart.

Bij Post Marine Heating B.V. (opgericht in 2010) hebben wij drie jaar lang het ontwerp van onze Caminus serie geperfectioneerd voordat we deze in productie namen in onze eigen fabriek in Gorinchem. We staan echter niet stil en blijven zoeken naar manieren om onze scheepsverwarming nog verder te verbeteren. Hierbij werken we nauw samen met de kennis & expertise van Post Metaal Bewerking B.V., dé toeleverancier voor uw eindproduct, halffabricaat of lasersnijwerk.

EIGEN PRODUCTIE IN NEDERLAND

Post Marine Heating_Gorinchem_Eigen productie_JORD20180118-052

Post Marine Heating B.V. is in samenwerking met Post Metaal Bewerking B.V. fabrikant én leverancier van de:

De ketels worden volledig zelf gemaakt en ontworpen in onze moderne fabriek te Gorinchem. U bent altijd welkom om onze fabriek en showroom te komen bekijken.

Contact

U bent altijd welkom om onder het genot van een kop koffie onze fabriek en productenaanbod te komen bekijken in onze showroom. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel aan te bevelen!

error: Content is protected !!