UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Storing? + 31 (0)183 610 211

  • nl
  • en
  • de
  • fr

Eigen productie in Nederland

Installatie en onderhoud

Storingservice

AL RUIM 40 JAAR UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Post Marine Heating is een nuchter en innovatief familiebedrijf dat kan bouwen op meer dan veertig jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van olie gestookte verwarmingssystemen voor de plezier- en beroepsvaart.

Bij Post Marine Heating  (opgericht in 2010) hebben wij drie jaar lang het ontwerp van onze Caminus serie geperfectioneerd voordat we deze in productie namen in onze eigen fabriek in Gorinchem. We staan echter niet stil en blijven zoeken naar manieren om onze scheepsverwarming nog verder te verbeteren. Hierbij werken we nauw samen met de kennis & expertise van Post Metaal Bewerking B.V., dé toeleverancier voor uw eindproduct, halffabricaat of lasersnijwerk.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Bij een bezoek aan de showroom van Post Marine Heating in Gorinchem (Boezem 20) laten wij u graag ons assortiment CV ketels zien.

In onze Caminus, Blue-Line & Smart-Line serie vindt u een groot aantal modellen olie gestookte scheepsverwarming, variërend in capaciteit, afmeting en de optie tot warmwatervoorziening. Voor ieder jacht of schip tot 150 meter is er een geschikt systeem voorhanden.

AFSPRAAK MAKEN?
Bel naar + 31 (0)183 610 211

error: Content is protected !!