UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Storing? + 31 (0)183 610 211

  • nl
  • en
  • de
  • fr

Eigen productie in Nederland

Installatie en onderhoud

Storingservice

DE SERVICE VAN UW SCHEEPSVERWARMINGSPECIALIST

Goede en betrouwbare service leveren, zowel voor als na de aankoop van uw scheeps­verwarming, vinden wij vanzelfsprekend. Doordat wij het gehele proces van ontwerp tot installatie in eigen hand hebben, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn u graag van dienst voor een advies, voor hulp bij een storing en/of voor onderhoud aan uw scheepsverwarming.  

INSTALLATIE EN ONDERHOUD

INSTALLATIE

Onze thuishaven wat betreft inbouw van kachels en systeem (of service/ onderhoud) is bij voorkeur Jachthaven de Vrijhaven in Vianen. Het schip mag hier liggen (vrij van liggeld) gedurende de werkzaamheden (excl. kosten gebruik van elektra en overige kosten). Geeft u er de voorkeur aan dat wij op een andere locatie komen inbouwen, dan kan dat uiteraard in goed overleg plaatsvinden.

Post Marine Heating_Gorinchem_Onderhoud_JORD20180118-057

ONDERHOUD

ONDERHOUD
Om in goede conditie te blijven, heeft scheepsverwarming onderhoud nodig. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw CV-ketel na een onderhoudsbeurt weer als nieuw functioneert.

Wij adviseren u om het volgende onderhoudsschema aan te houden:

  • bij gebruik gedurende vaarseizoen: eens per twee jaar een servicebeurt
  • bij permanent gebruik: jaarlijks een servicebeurt

 

Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek onze service en de mogelijkheden hiervan nader toe te lichten.

error: Content is protected !!