UW EXPERT IN SCHEEPSVERWARMING

Storing? + 31 (0)183 610 211

  • nl
  • en
  • de
  • fr

Eigen productie in Nederland

Installatie en onderhoud

Storingservice

DE SERVICE VAN UW SCHEEPSVERWARMINGSPECIALIST

Goede en betrouwbare service leveren, zowel voor als na de aankoop van uw scheeps­verwarming, vinden wij vanzelfsprekend. Doordat wij het gehele proces van ontwerp tot installatie in eigen hand hebben, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn u graag van dienst voor een advies, voor hulp bij een storing en/of voor onderhoud aan uw scheepsverwarming.  

INSTALLATIE EN ONDERHOUD

INSTALLATIE
Onze thuishaven wat betreft inbouw van kachels en systeem (of service/ onderhoud) is bij voorkeur Jachthaven de Vrijhaven in Vianen. Het schip mag hier liggen (vrij van liggeld) gedurende de werkzaamheden (excl. kosten gebruik van elektra en overige kosten). Geeft u er de voorkeur aan dat wij op een andere locatie komen inbouwen, dan kan dat uiteraard in goed overleg plaatsvinden.

ONDERHOUD
Om in goede conditie te blijven, heeft scheepsverwarming onderhoud nodig. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw CV-ketel na een onderhoudsbeurt weer als nieuw functioneert.

Wij adviseren u om het volgende onderhoudsschema aan te houden:

  • bij gebruik gedurende vaarseizoen: eens per twee jaar een servicebeurt
  • bij permanent gebruik: jaarlijks een servicebeurt

Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek onze service en de mogelijkheden hiervan nader toe te lichten.

error: Content is protected !!