Close

Eigen productie in Nederland

Installatie en onderhoud

Storingservice

Blue-Line

In onze Blue-Line serie vindt u een groot aantal modellen diesel(olie) gestookte scheepsverwarming, variërend in capaciteit, afmeting en de optie tot warmwatervoorziening. Voor ieder jacht of schip tot 40 meter en beroepsvaartschepen is er een geschikt systeem voorhanden.

Blue-Line Combi

De Blue-Line is de schoonste en efficiëntste diesel(olie) gestookte CV-ketel van deze tijd. De combiketel met warmwatertap is leverbaar vanaf 15kW! Ieder model uit onze Blue-Line serie biedt u de volgende voordelen: laag brandstofverbruik, lager stroomverbruik t.o.v. Smart-Line en Caminus (>35%), eenvoudige bediening, milieuvriendelijk, degelijke constructie, onderhoudsarm en goede prijs-/ kwaliteitverhouding.

 

Al onze ketels worden compleet geleverd met de Post BLUE- FLAME LOW NOx oliebrander, pomp, TOK80-oliefilter, kamerthermostaat, en een duidelijke handleiding voor installatie en bediening. Wij bieden 10 jaar garantie op de ketelbody. De algehele garantie bedraagt 2 jaar, m.u.v. alle aan slijtage onderhevige onderdelen met inbegrip van het oliefilter en het olieverstuiver.

 

Om de benodigde capaciteit voor een C.V. installatie en de radiatoren uit te rekenen verwijzen we u naar: berekening CV installatie.

 

5x iconen onderaan CMYK

 

De Blue-Line Combi staat daarnaast bekend om:

  • Hoog rendement >95%
  • Roetuitstoot 0%
  • Vlam kerntemperatuur 1450C
  • Leverbaar vanaf 15kW
  • Met warmwatertap

Gerelateerde producten

error: Content is protected !!